PROMOTION
Barbershop Leasa

Jai Leasa werkt ruim 23 jaar bij een lasbedrijf in Hoogeveen. Sinds 2018 besloot hij om naast zijn huidige baan iets voor zichzelf te beginnen.

Otiq

Otiq is een interieur bedrijf in Hoogeveen. Zij verkopen oude en nieuwe meubelen en accessoires voor huis en tuin volgens de laatste trends op interieurgebied.

Gerard van der Made

Een korte promotie video van Gerard van der Made. In samenwerking met Jolande van der Made houden ze van ontwikkeling en resultaat. Inspiratie, organisatie en realisatie.

KOTA Clothing

Een promotievideo voor KOTA Clothing.

Dylano Cup

De Dylano Cup is een zaalvoetbaltoernooi dat werd georganiseerd in oktober 2019 in het Activum in Hoogeveen door Nazario en Djalfahno. Dit hebben zij gedaan naar aanleiding van het overlijden van Dylano Ratuhaling. Dylano was een jongen van vijftien jaar die zichzelf van het leven heeft beroofd. Nazario en Djalfahno organiseerden dit toernooi om de jeugd te laten weten dat ze niet alleen zijn, dat alles bespreekbaar is en dat iedereen er toe doet!

Barbershop-kapsalon Kamal Meppel

Barbershop-kapsalon Kamal is uitgeroepen tot de leukste kapper van Drenthe 2020. De barbershop- kapsalon Kamal zit gevestigd in Hoogeveen en Meppel. Voor beide locaties is een aparte promotie video gemaakt.

De Telefoon Dokter

De telefoon dokter. Waar reparatie een ambacht is. Bij een bezoek aan Telefoon Dokter zult u zien dat telefoon- en tablet reparatie een moderne ambacht is. 

NINA Expositie

Nicky Nahafahik (NINA), een kunstenaar uit Hoogeveen opende in september 2019 zijn tweede pop-up expositie “Beauty in Chaos”. Eljakim Video heeft hier de voorbereidingen van deze prachtige expositie vastgelegd en zie hier het resultaat.

PK International Sportswear

In september 2019 is de nieuwe kledinglijn, voor de lente en zomer van 2020, van PK International Sportswear gefilmd. PK International is opgericht in 2000 en biedt twee collecties per jaar aan sportkleding gericht op de paardenwereld.

Gorilla Grip

Een promotievideo voor Gorilla Grip.

Python B.V.

Een promotievideo voor Python B.V..

Carp Nijstad x FTB

Carp Nijstad. Een nieuwe karper plas in Hoogeveen voor de fanatieke karper visser. In samenwerking met Feed the Beast (FTB) is hier een promo video voor gemaakt.

Ajax Supportershome

In januari 2019 opende het nieuwe supportershome van Ajax. In het pand kunnen zo’n 900 supporters terecht. 

Trailer: CrossFit RFL

The Gym Zuidwolde is anders. Zij verschillen onder andere door de kleinschaligheid en het concept: geen luxe fitnessruimte maar back to basics. Trainen doe je altijd onder begeleiding van een coach. Hierbij de trailer van Crossfit RFL. Volledige video is te zien op de website van CrossFit RFL.

Barbershop-kapsalon Kamal Hoogeveen

Barbershop-kapsalon Kamal is uitgeroepen tot de leukste kapper van Drenthe 2020. De barbershop- kapsalon Kamal zit gevestigd in Hoogeveen en Meppel. Voor beide locaties is een aparte promotie video gemaakt.